9 Ekim 2009 Cuma

Elma sirkesi mucizeler yaratıyor:
http://www.kadinella.com/wp-content/uploads/elmasirkesi.jpg
Elma Sirkesi

Saçlarınızı parlatın..Nasıl?..Elma Sirkesiyle!

Saçarınızın hem kepeksiz hem de parlak görünüme sahip olması için saçınızı yıkadıktan sonra durulamak için hazırladıgınız suya elma sirkesi dökün. Banyodan hemen sonra saçlarınızdaki ışıltıyı ve kepeksizliğini de farkedeceksiniz..

SİVİLCE VE YÜZDEKİ LEKELERE MİKROPLARA ÖNLEM "ELMA SİRKESİ'NDEN"

Su ile elma sirkesini karıştırarak yüzünüzü temizleyin ve daha sonra da su ile durulayın.

Peki elma sirkesinin yüzümüze yani cildimize faydası ne olacak?

Elma sirkesi cildimizi yumuşatacağı gibi içindeki asidin antiseptik özelliği ile de yüzümüzde akneye yani sivilceye sebep olan mikropları da yok edecektir..

Ciltteki lekelere Dörtte bir litre suya, üç çorba kaşığı elma sirkesi ekleyip, kaynayıncaya kadar ısıtın, ateşi kısın. Başınıza bir örtü örtüp, yüzünüzü buhara tutun. Yarı yarıya sulandırılmış elma sirkesi ile yüzünüzü silin. Haftada iki kez tekrarlayabilirsiniz.

Varisli damarlara Bir bezi elma sirkesine batırıp, sıkın. Bezi varisli bölgeye sarın ve 30 dakika bekletin. Bu süre içinde bacaklarınızı yukarı kaldırarak dinlendirin. Sabah-akşam tekrarlayın.

Zayıflamak için... Bir bardak suya bir-iki kahve kaşığı elma sirkesi ve bir kahve kaşığı bal ekleyip, karıştırın. Uygun bir rejimle birlikte kullanıldığında, düzenli kilo vermenize katkı sağlar

internethaber

0 yorum:

Yorum Gönder