21 Haziran 2009 Pazar

Saç Modelleri

Saçlarınıza şekil vermek için illaki bir kuaföre gitmenize gerek yok.
Yeni nesil saç ürünleriyle, evinizde son moda saç modellerini uygulayabilirsiniz. Dağınık topuz ve kabarık atkuyruğu ile saçlarınızı güzelleştirmeye başlayabilirsiniz.
Son Moda Saç Modelleri
Saç Modelleri
Dağınık Topuz;
Saçlarınızı yıkayıp duruladıktan sonra havluyla fazla nemini alın. Isıya ve güneşe karşı koruyucu yoğun nemlendirici kremi saçlarınıza uygulayın. Fön ya da saç kurutma makinesiyle en fazla 30 cm yakından saçlarınızı kurutun.
Kuruttuğunuz saçlarınıza şekil vermek için parmaklarınızı tarak gibi kullanın. Yukardan aşağı doğru ellerinizle tarayarak saçlarınızı düzeltin. Bu işlem sayesinde, saç diplerindeki ısı saç uçlarına yayılır ve kolay şekil almasını sağlar.
Saçınızı geniş tutamlara ayırın. Her bir tutamı çok sıkı olmayacak şekilde bigudiye sarın. Kolay şekillenmesi için saç kurutma makinesini bigudilerin üzerine tutun.
10 dakika bekledikten sonra bigudileri açın. Başınızı öne doğru eğip, elinizle bukleleri dağıtın. Geniş bir tarakla saçınızı arkadan öne doğruyu nazikçe tarayın.
Saçınızı ortadan ikiye ayırın. Her iki tarafından ön kısmından bir tutam saç ayırın. Saçınızı toplayın. Tokayı gizlemek için ayırdığınız saç tutamlarından birini tokanın etrafına sarın. Diğer tutamı yuvarlak şekil vererek ya da kabartarak saçınıza tutturun

Kabarık Atkuyruğu;
Ön kısmı hacimli görünen kabarık atkuyruğu, son dönemin en moda saç modellerinden biri. Dışarıda yiyeceğiniz akşam yemekleri için saçlarınıza kabarık atkuyruğu modelini uygulayabilirsiniz.
Elinizle bolca saç köpüğü sürüp, saçlarınıza uygulayın. Dağınık bir görünüm vermek için ellerinizi kullanarak saç kurutma makinesiyle kurutun.
Saçınızdaki dolgun görünümü kaybetmemek için ellerinizle toplayıp arkada atkuyruğu yapın. Saçın atkuyruğu bölümünü fırçayla kabartın. Işıltı kazandıran ve şekil koruyan saç spreyiyle atkuyruğunu sabitleyin. Gerekiyorsa, fırça kullanarak atkuyruğunu hafifçe düzeltin

0 yorum:

Yorum Gönder